söndag 4 december 2011

Tiden bara springer iväg!

Förstår inte var tiden tar vägen? Måste vara arbetet, som upptar för mycket fritid. Nu är det snart jul och julklappar skall införskaffas. Mina barn uppskattar inte att få quiltsaker, så jag får ut och söka intressanta, spännande, praktiska och personliga prylar! Vad sägs om mjuka paket, trosor och kalsonger, haha?

 Färdig för en sista strykning!

 På plats i Johans lya!
Jag har på något underligt vis avslutat några arbeten. En väggbonad till Johans lya. En jullöpare, som skall pynta soffbordet under helgen, ja så jag får vara nöjd. Har några UFO:n som väntar på handsömnad av "lukkekant" plus tusen projekt i skallen som jag vill ha tid att förverkliga! Kan man ta en veckas semester utan familjen, eller kanske skicka iväg dem på Spa en vecka och bara få sitta hemma och sy. Jag börjar förstå idén med Quilt Camp! Till och med ett litet helgläger hade varit mysigt! Någon som har några tips?
 Kom på att jag inte visat min väska i bloggen. Har sytt den med hjälp av Kerstin i Råröd. Hade en heldag med Kerstin och Carmen. Vilken trevlig dag, god mat, kaffe och mycket användning av Herr Sprätt. Vet ni hur många olika sätt man kan sätta i en dragkedja, utan att det blir rätt? Otaliga!

Väskan jag gillar så mycket. Lazy Girl Margoväska.

2 kommentarer:

  1. Du har sytt så mycket fina arbeten ..inte så konstigt tiden rinner i väg!!Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du hinner en hel del :)). Jag kommer inte igång med mina syprojekt, en annan dag, men den dagen kommer ju inte :)

    Kram

    SvaraRadera