lördag 18 juni 2011

YES, YES, YES


Jaha, då är det äntligen slut. Jag har sytt en kvilt på beställning! Sydd av 10-gruppens tyger, lätthanterliga, färg- och mönsterrika! Jag hittade en kul beskrivning att använda till blocken och nu är den färdigsydd, välsydd och välkviltad! Jag hoppas att mottagaren kommer att trivas med sin kvilt.
Nu skall jag fortsätta med min Down in the garden, prova på nya block och tillverka nya UFO:n. Har varit på Quilt Passion åtskilliga gånger och har alltid lyckats få med mig lite nya mallar, tyger, tips osv, så nu skall här sys för glatta livet!!!!!

lördag 4 juni 2011

Härlig utflyktsdag!

Har varit utflykt med min sykompis idag, fast idag har vi letat efter växter. Först var vi i Lund, i en privatträdgård som hade försäljning av växter, Blue Sage, finns som webbshop på nätet. Hittade ett vackert gräs! For sedan till Tirups Örtagård vid Staffanstorp. Oj, oj, oj så vackert där var. Har aldrig varit där, så jag blev ganska överväldigad! Fika, mumsgott med färska örtbullar, sedan shopping! Hittade spännande växter även där. For vidare till Ljungs handel i Lilla Uppåkra, mycket fina smidessaker, men passade inte min plånbok! När vi sedan vände näsan mot hemmet, gjorde vi en avstickare till Boningshuset i Källs Nöbbelöv. En verkligt häftig dag med många vackra upplevelser! Föll sedan ihop i en liten hög på altanen med isvatten och lite glass! Fler sådana dagar och jag svävar på moln! Vädret gör ju sitt också!



torsdag 2 juni 2011

Storstädat i min kamera


Fem dagars ledighet! Otroligt härligt. Ägnat förmiddagen åt lite finputs i trädgården. KM har varit snäll och plockat upp efter mig! Skall ägna helgen åt allt sådant jag inte hinner annars, så nu är det bara att sätta igång att quilta min "fungly". Stor och otymplig att dra runt i maskinen, men allt går ju med en PFAFF, eller hur!
Under kamerastädningen hittade jag min mugrug, som jag sytt till min kattälskande sykompis! Roliga små projekt, de där underläggen! Precis lagom stora, inget slit därinte!

Ha en bra helg, alla lediga och alla ni som måste arbeta, för att vi andra skall vara lediga!
Posted by Picasa